Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1995
Comarca: Barcelonès
Data: 29/01/20 14:22
AJUDAAAAAA
Al novembre, vaig coneixer un noi per Badoo, anava tot super be, quedavem e inclus semblavem parella. El cas es que ell des d'un començament em deia que li feia por enamorarse, jo vaig cometre l'error de comentarli que vaig parlar amb ma mare sobre ell i des d'aquell moment es va allunyar... M'encantaria poder recuperar-lo... QUE FAIG??
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 10/02/2020 11:19

Hola!


Pel que expliques ell ha decidit allunyar-se voluntàriament. Així que hauràs de respectar aquest espai que et demana (i també decidir tu quant espai et ve de gust cedir-li). Si ell no torna, ja ha pres una decisió. 

Tu no pots fer res per "recuperar-lo". Ja li agradaves tal com ets, no has de fer res diferent. Ell ha de valorar què pesa més: les seves pors o les ganes de conèixer-te... i és una decisió individual. 

Pensa quant temps vols/pots cedir-li i actua seguint les teves necessitats, també. 

(no t'oblidis de tu, val?)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: