Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 26/01/20 23:57
No se que hem passa
Fa menys d’un mes que estic sortint amb un noi de la meva edat. Desde ben petits que ens coneixem, ja que anàvem a l’escola junts i fins ara, no ens hem adonat del que sentiem l’un per l’altre. Els nostres sentiments entre nosaltres són molt forts i ho sabem, però tenim un problema, estem estancats. No ens hem liat encara i crec que tinc por a fer-ho i a vegades hem noto molt distant amb ell quan es el que menys voldria, jo sempre vull estar amb ell, però no m’obro del tot i potser, o almenys jo o associo, a que pot ser per un problema que jo tinc d’autoestima ja que jo no hem sento be amb el meu cos i potser no m’atreveixo a mostrar-lo ni deixo que l’altre persona m’estimi per por a defraudar-lo. Estic feta un lio. Moltes gràcies.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/02/2020 12:27

Hola bonica, 


Me n'alegro que aquests sentiments siguin compartits! Potser si no us heu liat encara és perquè encara no us ve de gust... Pot ser?

A vegades necessitem una mica de temps per agafar intimitat i aprendre a estar junts de manera diferent.... disfruta d'aquesta incertesa, d'aquests nervis a la panxa quan el veus, i deixa't sentir...

Veuràs com mica en mica et vas sentint més còmode i et vindrà més de gust el contacte amb ell. Si vols comença amb carícies, agafar-vos les mans, tocar-vos el cos, la cintura... i ja anirà sorgint, ja veuràs ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: