Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 26/01/20 21:17
...

El cas eq a mi a 1r d'eso a l'insti m'insultaven quan em veien sola al passedis ja que jo a 1r no tenia gaires amigues...I ho passava fatal...Ara ja està tot bé i tal pq he fet amigues i fins aquest any no veia els que m'insultaven nomes pel passadis .El cas eq aquest any m'han posat a la classe amb un d'aquests i des del dia que ho sé vaig començar a tenir mal sons relacionats amb l'especte fisic del meu cos i aquest any he tingut molts problemes amb el menjar em provocava vomits i tal...Jo no havia explicat a las meves amgiues el que m'havien fet pq ns em feia vergonya pq sempre havia pensat que era jo la culpable i tal...Tp ho explciava pq no volia que sentissin pena per mi...Aquest any ho he explicat a una amiga i m'ha fet adonar-me'n que jo no vaig tenir la culpa de res i llavors he comenaçat a lligar caps...Que en plan he estat tot aquest temps interiorment creient els insults que em deien i tal...I ja quan vaig saber que anava a la seva classe vaig començar a tenir mal sons..
Eq ara ja no em diuen res pq suposo que ja no em veuen debil..Però m'agradrai saber si realemnt pot ser que ara'esrigui afectant tot el que em va passar a 1r(ara faig 3r)..És possible...I quan parlo d'aquest tema tremolo tota jo en plan ara escirivnt això tremolo i tinc ganes de plorar...
Per altre banda una igarva s'ha fer molt amiga d'aqueat que m'insultava/laeva amiga no sap que m'insuktava i vaig estar enfedada molt temps amb aquesta amiga pq em feia ràbia que fos amiga d'ell però clar ella no sap res...ns que fer
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 13/02/2020 12:58

Hola!


Doncs tens tot el dret a sentir-te així! Quan algú ens fa mal de manera tant gratuïta necessitem que hi hagi una acció reparadora, que aquesta persona intenti assumir el seu errror i demani perdó. Si no ho fa, sentim que la situació és injusta i ens apareix la ràbia i la impotència!


Tu et sents preparada per parlar amb aquesta persona? O potser prefereixes que hi hagi algú que faci de mediador/a? Si ho necessites, parla amb el tutor o tutora per ajudar-te a millorar la situació i que tu et puguis sentir millor. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: