Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Alt Camp
Data: 25/01/20 09:53
Diu que no ho sap.
Ahir el meu nòvio em va dir que no sap si li agrada una altra noia, el cas és que em diu que jo li agrado i que està enamorat de mi però que no sap si li agrada també una de la seva classe. No he dormit en tot la nit i tinc la sensació de que si lo nostre s'acaba m'enfonsaré.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 20/02/2020 12:14

Hola!


No, no t'enfonsaràs. Et farà mal i patiràs, però te'n sortiràs!

No podem obligar a ningú a estar amb nosaltres, ni a tenir uns sentiments concrets. Així que, si la teva parella no enfronta la relació de la mateixa manera que tu, hauràs d'acceptar-ho i travessar el dolor. Busca ajuda en les teves amigues, t'ajudaran a sentir-te millor...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: