Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 23/01/20 08:36
No encaixo a la Universitat
Soc un noia que tot just aquest setembre ha començat la Universitat. Estic fent una carrera poc coneguda i demandada i molta gent que està allà és perquè no ha entrat on volia (jo, en canvi, estic allà per vocació). Som menys de 20 a la classe, fet que fa que no tinguis gaires opcions de triar amb qui anar... Trobo que no acabo d'encaixar amb ningú. Jo no sóc la típica noia. Sóc introvertida i em costa molt agafar confiança amb la gent perquè ja he tingut experiències negatives que m'han fet tancar-me més en mi i no refiar-me de NINGÚ. És com que parlo amb tothom i en general em cauen bé, però a l'hora de la veritat em sento sola i no tinc tema de conversa. No sé què fer... No vull deixar la carrera perquè m'agrada de moment, però si penso que hauré d'estar quatre anys amb aquests...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 21:23

Hola!


A la Universitat les classes poden ser molt canviants! És possible que el proper any hi hagi persones que no continuen amb la carrera o repeteixin alguna assignatura. De la mateixa manera, també coincidiràs amb persones d'altres anys que l'estan fent a un altre ritme o seguint un ordre que no és l'habitual.

Tingues una mica de paciència, centra't en la part que t'agrada dels estudis i ja veuràs com mica en mica aniràs trobant persones amb qui et sentiràs còmode. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: