Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 22/01/20 19:53
no ho entenc...
bona tarda.

soc un noia de 18 anys i crec que mai mhe excitat. mai mhe ficat calenta o putser si pero no ho he notat, no se que sha se sentir. crec que com mai mhe ficat calenta, mai mhe pogut masturbar ni tocar, ja que no sento res, ho vaig intentar un cop pero podia estar rato alli que no sentia res. tinc parella i fa poc que ens hem comensat a tocar i tal, de moment amb roba i quan es fregava amb mi no notava res, pero quan jo li feia si que ella ho notava i sentia, suposo elque shha de sentir...

no ser que fer... que puc fer per arreglar aixo? sincerament no crec que sigui asexual, perque magradaria sentir el que es un orgasme o e plaer que et pot donar la teva parella quan es frega amb els organs reproductors o quan et toca...
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 03/04/2020 21:37

Hola!

Una manera de potenciar l'excitació és a través de les fantasies eròtiques. A vegades a través de relats, fotografies, pel·lícules on apareixen situacions d'erotisme o de sexe, a través de la imaginació... podem activar la fantasia i excitar-nos.

Focalitza la teva atenció en les sensacions, deixa que la teva ment connecti amb aquests pensaments eròtics que ajuden a potenciar l'excitació i el plaer, i segurament començaràs a sentir com el teu cos reacciona.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: