Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: València
Data: 22/01/20 16:38
No sé què estudiar
Hola!
Fa un temps que penso en què m'agradaria fer de gran, però no puc decidir-me.
(Sé que sóc molt petita encara, però vull tindre uns objectius clars)

La cosa és que de vegades sento que no m'agrada cap assignatura, i altres vegades que m'agraden totes.
Sóc prou bona en tot; trec bones notes i entenc les coses amb facilitat (tinc un premi al rendiment acadèmic), però molt sovint sento que m'interessen moltes coses. Per exemple, física i química, matemàtiques, i la ciència en general m'grada molt, perquè sóc una persona "amb bastant lògica"(vull dir que m'agrada que les coses es puguin comprovar matemàticament). Però, d'altra banda, també m'apassionen coses com la filosofia. M'encanta qüestionar-ho tot... La història també m'agrada molt, però perquè ho visc com si fos una pel.lícula de suspens i s'haguessin de trobar totes les peçes de la trama per arribar al final. Com he dit, m'agrada que tot tingui una resposta, i quan hi ha alguna part de la història que encara no té explicació m'entren moltíssimes ganes de descobrir-la jo (em passa molt amb tot).

També sóc molt bona per al dibuix i l'ortografia, i m'agrada molt escriure.



Crec que el que em passa és que, a part de que no sé què m'agrada més, sento que, si per exemple em faig científica, estic desaprofitant el meu talent per a altres coses... (no vull sonar creguda, de veritat li dono moltes voltes)


Sempre em diuen que esperi, que ja m'arribarà l'hora de triar... però necessito aclarir-me una mica.
Fins i tot he pensat en fer-me policia perquè crec que podria resoldre alguns casos d'aquests complicats, però no ho contemplo molt.


L'únic que tinc clar és que vull tenir una professió en la qual no hagi d'estar asseguda tot el dia.




Moltes gràcies per atendre'ns a tots ♡.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 21:11

Hola!


Està bé tenir objectius clars, però que aquests objectius no siguin limitadors. És a dir, també va bé tenir flexibilitat per adaptar-se a les noves situacions.

Si t'agraden tantes coses, potser les pots fer totes! Moltes persones han fet girs professionals a la seva vida, dedicant uns anys a una professió i després canviant! Així que no et tanquis portes! 

També hi ha talents que els pots explotar a través de les aficions, sense fer-ne cap professió. 

Hi ha moltes opcions damunt la taula, però més endavant també hi seran per si canvies d'opinió, d'acord?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: