Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Baix Empordà
Data: 22/01/20 12:52
Autoestima
Hola,
La qüestió és que em costa molt parlar amb la gent (sobretot si són ties, i si m'agrada alguna persona sigui tio o tia). He intentat palar amb ties per conèixer a gent però sempre hi parlo per insta o per whatts i mai en persona, en canvi amb els tios no em costa tant parlar-hi en persona, a no ser que m'agradin ja que soc bi. Ja no ser que fer per poder parlar amb les ties ja que em poso nervios i no ser de que parlar amb les ties i amb els tios i això em fa sentir fatal perquè no quedo amb ningú i em sento com una merda, com si no l'importes a ningú. I tambe tinc moltes ganes de liar-me amb algú i tenir relacions amoroses perquè no he fet mai res amb ningú i tinc por de fer alguna cosa dolenta i de quedar-me sol en la vida i no vull anar a un psicòleg. Que puc fer per tenir més autoestima i poder parlar amb la gent sense posar-me nerviós? De que puc parlar amb les ties i els tios?

Gràcies per tot el que feu!!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 21:06

Hola!


Ens has fet moltes consultes en una!

Primer de tot, el gènere d'una persona no hauria de ser un aspecte rellevant per mantenir una conversa amb algú, no trobes? intenta buscar aspectes que tingueu en comú o fes-li preguntes per conèixer si compartiu alguna afició, alguna amistat o alguna manera de veure la vida. 

Pel que fa a l'autoestima, intenta fer una llista de les teves virtuts per no deixar que els pensaments negatius t'inundin. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: