Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 22/01/20 02:08
Falses amistats...
Bon dia, la veritat es que no se pas que fer. Hi havia una noia que era molt amiga meva, pero resulta que al final teniem pensaments i maneres de veure la vida diferents. Bé, això ens va fer allunuar-nos molt, però encara hi així ens seguiem tingient respecte entre nosaltres. I aquí el problema, fa unes hores m’ha enviat un missatge diguen-me de tot per un grup de Whatsapp... li he donat llargues perque la gent penses que ha sigut una ravieta seva (que suposo que es el que ha passat, perquè ni jo he entes del que m’estava parlant...) però la veritat es que m’ha sentat fatal.

Se que el més segur és que hem digueu que ho parli amb ella, però ja us ho ben assegiro que ni de broma faría això, teniu algun altre consell???
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 21:04

Hola!


Doncs si no vols parlar amb ella per saber què ha passat o quin motiu hi ha darrera del seu comportament... Hauràs de decidir què fer: passar d'ella o bé fer veure que aquest episodi no ha passat. 

Valora l'opció que s'ajusta més a la teva manera de ser ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: