Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 21/01/20 17:28
No em desenvolupo
Hola bones! Des de sempre, i especialment des de que tinc 14 anys m'adono que el meu cos no funciona amb normalitat. Ara tinc 19 anys i fa dos anys que no creixo, tenint en compte què mai he fet estirada. El meu cos és com el d'un nen, amb l'excepció del pèl púbic i una mica a les aixelles. Sóc molt baixet i la meva cara tampoc està desenvolupada.
, a més que pràcticament no tinc barba (fa 2 anys em va sortir algún pel prim i ja està). La meva veu va fer un petit canvi fa 4 anys, però des d'aleshores ja no ha canviat més i és molt aguda. Tampoc tinc nou al coll i l'esquena és molt prima. És com si mai hagués tingut pubertat! A més, la meva libido és molt baixa i de tant en tant tinc "sofocos". Els meus genitals tenen una mida per sota de la mitjana, gairebé ni se'm noten! Què em pot passar? Podria prendre testosterona? Quins canvis en el meu cos (positius) em podria produir? Gràcies.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 01/02/2020 23:01

Hola!

Pel que ens expliques pensem que estaria bé que el teu metge fes una valoració i determini les causes d'aquest desenvolupament que observes que va diferent de la resta. Des d'aquí no podem indicar-te l'ús de testosterona, el millor és que el metge ho valori, identifiqui si tot està correctament i pugui donar-te les diferents opcions que tindries en cas que fos necessari.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: