Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 21/01/20 16:35
Perduda
Hola, al setembre vaig començar batxillerat a un institut nou i no coneixia a ningu, a més a la classe quasi tots erem nous. Durant el primer trimestres em sentia una mica trista i sola i ara tot i que ja he fet alguna amiga a l'institut, hi han dies que em segueixo sentint així. Als meus pares ja els hi vaig dir com em sentia al desembre o novembre i els ho he dti mes cops ara fa bastant que no els hi dic perque ells son molt patidors i vale m'animen pero tambe ho plantegen tot molt dramatic i a mi això no m'ajuda. Ells saben que soc bastant introvertida i que costa fer amics.
Als meus amics de fora de l'institut tampoc he dit res perque no vull que sentin pena per mi.
Crec que si encara em sento així es perque de vegades no se amb qui anar, perque si que em faig amb algunes persones peri es que no vull fer com una amiga meva que es passar el dia anant darrere d'una noia de la classe, jo vull ser autonoma en aquest sentit, a mi m'agrada anar a la meva bola, pero no vull estar sola tanpoc. Em sento perduda perque no se com podria encaixar mes a la classe. Jo ja m'esforço en parlar més.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 20:58

Hola!


Creiem que estàs una mica confusa entre ser autònoma i anar "al darrera dels altres". No passa res per voler una mica de companyia a l'institut, ni per intentar conèixer més gent o anar amb ells! Això no fa que siguis menys autònoma!



Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: