Logotip de Adolescents.cat
seta94
seta94
Any: 1994
Comarca: Alt Penedès
Data: 20/01/20 20:36
La vvida
Hola, la meva vida és una merda. Tinc 25 anys i continuo estant com he estat sempre. Tinc un o varis trastorns mentals. Només he treballat 3 mesos a la meva vida. No sé de què vull treballar a coses que no es necessiti gaire titol pq els meus pares no em deixen estidiar més. Tinc el Grau superior d educació infantil però ni serveixo ni m agrada.
Avait se m acabaran els diners i nse què fer.
Sento que ningú m entèn.
Hi ha cops que em vull prendre pastilles (cosa que ja vaig fer fa uns anys), però em fa por morir.
Ara vaig al prelaboral però quan se m acabi no sé què faré.. sé que pensareu que estic boja però.. trobo a faltar estar ingressada a l hospital. Hi vaig estar fa uns 4 anys i cada dia hi penso. Però vaig fer una amiga que ara sense ella ptser no seria lo mateix.. però tinc moltes ganes d estar ingressada tot i que alhora tb ho vaig passsr malament tancada allà.
Ja tinc persones professionals que m ajuden en teoria.. què puc fer?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 20:55

Hola!


Comenta amb les professionals que t'ajuden aquesta sensació. Segurament l'ingrés et va fer sentir segura, que les altres persones prenien decisions per tu i que no podies "cagar-la". I ara pot ser que et faci una mica de respecte la sensació que agafes les regnes de la teva vida. Fes-ho a poc a poc, decisió a decisió i veuràs com mica en mica et sentiràs més segura!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: