Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Tarragonès
Data: 20/01/20 15:54
Cor confos
Escriure en castellà pq el corrector no em deixa de cambiar les paraules...
Hola, tengo un problema amoroso, no es grave ni tampoco muy exagerado, pero me siento triste y deprimida, y necesito hablar...
Todo empezó este verano, empezé ha hablar con el chico que me gustaba, gracias a mi amiga. Estuvimos de tonteo unas semanas y después quedamos y nos liamos. Al cabo de unas 2 semanas el me dejó sin motivo alguno.
Yo hablé con mi amiga, y ella me dijo que seguramente que el no me queria y q solo aprovecho mi inocencia para liarse co n alguien.
Estuve un tiempo deprimida... después me recuperé, por decirlo así, e incluso llegué a olvidarme de el... pero ahora me he vuelto a enamorar de el.
Ahora el siempre me habla borde y me mira mal... pero ns si olvidarlo pq ahun tengo esperanzas de volver con el.
Ns si olvidarle o seguir. Que hago?
Gracies per llegir.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 20:25

Hola!


Si ell et tracta així, realment vols estar amb ell?

Entenem que va ser important en aquell moment, però en una parella és important cuidar a l'altra persona i ell no t'està respectant en res!

De veritat vols aquesta persona al costat? 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: