Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 20/01/20 15:37
Futbol
Tinc 15 anys i vaig a 4t d’ESO. Una amiga ara al febrer s’apuntarà a un equip de futbol femení i m’ha dit si m’agradaria apuntar-m-hi. El problema és que potser els meus pares s’ho prendran malament i fins i tot es faran paranoies de si sóc lesbiana...(que no ho sóc tampoc). A més, sempre em diuen que vesteixo poc femenina i jo ja no sé que fer. Tinc por a la reacció que tindrien al dir-lis lo del futbol...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 20:22

Hola!


Malauradament algunes noies encara hem de viure amb aquest masclisme que no ens "permet" prendre algunes decisions sobre els nostres gustos. Sincerament, si et ve de gust provar el futbol, fes-ho! També serà un aprenentatge per la teva família, ja veuràs!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: