Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Vallès Oriental
Data: 20/01/20 14:39
Penis
Hola, tinc un dubte i és que no sé si és normal que em fagi una mica de mala olor el gland del penis. Estic utilitzant un sabó especial per la zona íntima cada dia però tot i així no se soluciona del tot. Tampoc em veig cap cosa extranya com fongs.
Gràcies
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 01/02/2020 23:22

Hola!

Generalment pots abaixar-te la pell completament deixant el gland al descobert? A vegades s'acumula allà diferents fluids i pot fer mala olor. Els genitals fan olor, però si detectes que comença a fer una olor desagradable i no se soluciona el millor és que ho consultis amb el metge perquè pugui valorar-ho.

Una abraçada i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: