Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Tarragonès
Data: 19/01/20 14:20
Confusa
El meu amic está de Novi amb la meva millor amiga, des de fa uns anys entre ell i jo hi havia algo però sempre li tallava i deia que no volia res amb ningú però en el fons, volia que pases. Ell segui tontejant i avui dia també tonteja amb mi, inclòs estan ella el davant. Hi no se que fer perquè ella es posa gelosa i no puc fer res, perquè encara tinc les ganes de que pasi.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 20:14

Hola!


Doncs tens dues opcions: o intentes posar distància o bé intentes alguna cosa amb ell. 

Valora bé quina de les opcions et farà menys mal, així com el dolor que pot causar la teva decisió. També et diré, realment vols estar amb algú que no és sincer amb la seva parella?


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: