Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 19/01/20 01:46
que puc fer
l’any passat en el insti nou vaig coneixer a un nen que poc a poc vem anar agafant confinça i es va fer molt important per mi. van estar punt de tenir alguna cosa pero l final res. crec que em vaig enamorar i tots els meus amics mexplicaven que ell sentia el mateix. a l’estiu sbia que no el podria veure ningun dia fins tornar al cole i vem anar deixant de parlar. pensava que “l’havia superat” pero al veurel el primer dia, vaig veure que no. aquest curs ens hem deixat de portar i casi ja ni prlem. segueixo sentint el matex, que puc fer per tornar a parlar amb ell sense que sigui evident el que sento?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 20:11

Hola!


I per què no pot ser evident el que sents per ell? Si tots dos sentieu atracció fa uns mesos, potser encara la sentiu, no trobes? Comença a parlar amb ell, llança-li algunes indirectes i ja veuràs si reacciona...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: