Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Alt Camp
Data: 19/01/20 00:26
Amics
Hola, porto anys visquen una etapa de la meva vida que no m’agrada i estic farta. Jo trnia un grup d’amigues que sempre anavem juntes, ens vam coneixer al cole i erem totes inseparables, jo estava passan una epoca molt dolenta, ja que tenia moltr problemes a casa i ho pagava sempre amb elles, alfinal es van cansar i quan em vaig enfadar amb dos del grup les altres pasaven de mi. Vaig estar un any bastan sola fins que em vaig fer molt amiga de dos noies, una altre vegada jo tornava a estar estable, tenia un “grup” d’amigues i no em sentia sola, pero tot hi aixi mai m’havien acabat d’omplir ja que tenien molt mala fama i a vegades feien coses una mica hipocrites. Al principi d’aquest curs em van traicionar i vaig decidir ferles fora de la meva vida, no estava sola ja que ho havia arreglat amb les altres i amb una d’elles em tornava a portar molt. Pero vam començar el curs a un altre centre i la amiga d’ara tenia a tot el grup en un altre cole pero tot hi aixi va decidir canviarse i anar on jo, pero ara quan estavem al pati va dir que es volia canviar ja que, deia que no estava be i que trobava a faltar al seu grup d’amics que sempre els veia a la classe junts i que no pot mes i em torno a trobar jo sola una altre vegada nose que es el que faig malament ja que, ja no tinc problemes a casa i he apres a no pagarho amb ningu, sempre faig que la gent confii anb mi perque jo mai dic res soc molt lleial pero estic cansada de que ningu sigui lleial amb mi, no sento que ningu em vulgui al seu grup d’amics j que aquets sempre queden ells i poques vegades em diuen a mi o casi mai nomes per sortir de festa i estic farta fa dies que no dormo i l’any que ve presento que estare encarabmes sola ja que aquesta amiga ja s’haura canviat i jo intento fer amics pero es com si ningu em preferis es a dir, com si fos jo la segona opcio de tothom i no puc mes. Nomes els tius em volen perque soc aixi guapa i tal pero nomes em volen pel que em volen i ja nose que fer per tenir a un grup d’amics lleials fa anys que no em sento 100% be amb ningu,i mira que soc una persona molt bromista i sempre faig el burro la gent es riu molt amb mi pero esque nose que fer mes estic molt farta i cada vegada estic pitjor i l’any que ve ja nose pas que fare aixi que escric aixo perue ja nose a on ni a qui demanarli ajuda lerque no vull perdre a cap amic ni ningu m’enten.
Nose com es fa aixo pero m’agradaria que fos anonim.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 20:10

Hola!


Doncs aquest nou centre és una bona oportunitat per presentar-te a noves persones i poder-te demostrar a tu mateixa tots aquests canvis que has interioritzat. Busca algunes persones que et generin interès i intenta conèixer-les una mica. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: