Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Maresme
Data: 18/01/20 23:38
El meu problema per anar a londres
Hola tinc un problema i m a gradaria la opinio d algún experto per poderme aconsellar fa poc temps que l'escola on jo vaig gan unes colonias a Londres no hi va casi ningu pq es massa car pero jo hi vull anar pero hi ha un petit inconvenient que la meva millor amiga tambe vol anar. Ella te canvis d humor molt frequents i s enfada molt rápid per cualsevol tontería pero es una gran oportunitat tambe per mi per apendre angles .
M agradaría que m aconsellesis si real.ent vale la pena anar o no.
Petons
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 20:08

Hola!


Si tu en tens ganes i a casa teva s'ho poden permetre, endavant!!! És una bona oportunitat i segurament et sentiràs molt realitzada. No deixis que les opinions de les altres persones et facin dubtar del que realment vols. 



Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: