Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Bages
Data: 18/01/20 15:33
Penis torçat
Fa aproximadament 1-2 anys que noto que el meu penis quan esta erecte esta torçat cap a l’esquerre, quan no esta erecte no es nota tant ja que l’unic que em passa es que te tendencia a posarse cap a la esquerre apart de tambe esta una mica torçat.
Aixo em soposa algun problema a l’hora de tenir relacions sexuals?
Hi ha solucio? Vaig veure per internet que hi havia la posibilitat de que t’injectin colagenasa i que soposadament aquesta curvatura marxava pero nose si es veritat ni si es possible ferho a la meva edat??
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 02/02/2020 20:59

Hola!

No tots els penis són rectes, en la majoria de casos hi ha certa curvatura. En principi si la curvatura és poca, no ha de suposar un problema a l'hora de mantenir relacions sexuals. De totes maneres, si et preocupa, o estàs tenint dificultats en les teves relacions sexuals, tens dolor o creus que la curvatura és molt pronunciada, el millor seria consultar-ho amb el metge perquè pogués valorar-ho i determinar si tot està correctament.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: