Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Noguera
Data: 18/01/20 11:25
dubtes
Ara deu fer cosa d’un mes q el meu novio en va deixar i crec que em va posar els cuernos pero no ho vaig arribar a saber crec que em va deixar en part perquè com que soc un any mes perita que ell no havia fet mai res mes que lio. Es com q vull pero al moment de la veritat em cago. Que puc fer?
Tres dies mes tard em vaig liat amb un altre noi i una semana mes tard amb un altre I em parlo amb uns quants mes cada dia amb intencio de quedar. Em sap molt greu perquè no els hi vull fer mal I em cauen molt be tots.
Que faig?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 07/04/2020 19:58

Hola!


Primer de tot, si una persona no respecte el teu ritme o no té en compte el teu desig (si tens ganes d'embolicar-t'hi o no), potser no és una persona gaire empàtica, no trobes?

Si aquestes persones et fan sentir bé, endavant! Sigues honesta amb tu mateixa (Amb el que sents) i si en algun moment els teus sentiments cap a ells canvien, fes-los-ho saber. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: