Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: València
Data: 18/01/20 10:39
Quan o de quina forma podre aplegar a acceptar-me i voler-me tal com soc?
Este tema de voler-se més ho porte treballant des de menuda, soc molt insegura i encara que he millorat, seguixc sense terminar d'acceptar-me i voler-me tal com soc, sempre pense que pots millorar i superar-te dia a dia. Principalment el que no termine de aceptar es que tinga poc de pit, sempre he cregut que els escots no queden bonicos sense pit i, encara que m'agraden, mai porte. Crec que és perque li done massa voltes a les coses.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 06/04/2020 21:36

Hola!


Si ja ho portes treballant des de fa temps, seràs una experta en detectar els pensaments "insegurs". Així que aprèn a donar-los la importància que es mereixen, que és gairebé nul·la. 

Per altra banda, pots intentar buscar referents com la keira knightley que són grans defensores de les diferències corporals. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: