Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Osona
Data: 18/01/20 09:25
Els nervis em poden!
Hola bon dia, soc una estudiant que esta cursant 1r de batxillerat biosanitari, magradaria saber que es el que puc fer per no posarme tant nerviosa a l’hora de fer examens i presentacions davant la classe. Els examens els portu ben preparats, pero a l’hora de lexamen em blokejo i no se fer res i les notes no superen el 5. I en les presentacions mho se tot i ho explicu amb les meves paraules pro quan estic exposant dons començo a repetir moltes paraules seguides i dic 1/4 part del que haig de dir. I aquesta dos punts son els que em fan baixar la nota que practicament es lo que conta mes en el bat.

Em podeu donar algun consell per no estar tant nerviosa o alguna cosa siusplaaauu? Graciess jejeje
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2020 14:04

Hola!


Pel que fa a les presentacions, intenta preparar-te tota l'explicació i practicar-la a casa (com si fos un text de teatre).

Pel que fa als examens, respira profundament, confia en el que has estudiat i centra't primer en els exercicis que et semblin més fàcils. No pensis que és un examen, són exercicis que saps fer. Confia en això. Comença pels fàcils i mica en mica veuràs que "la memòria" et va retornant...


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: