Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 18/01/20 09:15
Manca d'amics
Bones, el meu problema és que no tinc amic, així de senzill. De petita em feien bullying per pesar una mica més del compte i ara que em vaig canviar d'escola fa 4 anys la gent m'evita. Les meves "amigues" van deixar de parlar-me perquè tinc problemes econòmics i a casa no s'està gaire bé (tinc una germana malalta ) i com no sabien què dir, no deien res.
El cas és que vaig decidir allunyar-me d'elles però estic literalment sola. No dormo bé i menjo en excés per ansietat. Començo a creure que si tothom s'allunya de mi deu ser per algo i poder és pel meu caràcter fort... Hi ha vegades que em diuen que em faig la víctima i poder tenen raó...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2020 14:02

Hola!


Entenem que estàs vivint una situació molt complicada. Intenta parlar amb aquestes amigues de les que t'has allunyat i ser sincera sobre com et sents. És natural que després d'haver viscut episodis d'assetjament, tinguis desconfiança. Parla amb elles i demana'ls per fer alguna activitat juntes. 

Si veus que elles no mostren interès... potser hauràs de buscar altres persones de la classe que et cridin l'atenció i vulguis conèixer més a fons. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: