Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 18/01/20 02:14
Pregunta
Hola Bona Tarda, entenc que estic parlant amb una psicòloga que em pot intentar ajudar amb la seva resposta. Mira el problema que tinc es molt complicat d’explicar, pero fare un resum perquè es pugui entendre be, jo tinc una amistat amb una amiga meva, i ultimament discutim molt i per tonteries i tot, i a mi no m’agrada gens discutir, pero jo li tinc respecte ja que te un caràcter molt complicat ella, i de tot fa un gra masa. El problema que jo tinc es que cuan discuteixo amb amics que m’inporten com ara es ella em poso trist i em preocupo i em començo a fer paranoies i tot. Com podria millorar? Tinc un lapsus!!!!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2020 14:00

Hola!


Hi ha persones que estan molt centrades en els altres i, per fer sentir bé als altres, s'obliden dels seus propis drets. Està bé que et preocupis per una discussió, però intenta valorar quina part de la responsabilitat és teva i quina no. És un aprenentatge, però a vegades cal que deixis que els altres s'enfadin i aprendre a esperar les seves disculpes. Sinó, sempre t'acabaràs disculpant tu per evitar el teu malestar. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: