Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Segarra
Data: 18/01/20 00:10
Qüestió menstruació
Bones, moltes gràcies per la feina que feu.
Tinc 17 anys i ja fa 5 o 6 anys que tinc la regla, sempre l'he tingut molt irregular, a vegades l'he tingut cada 15 dies, i d'altres m'ha pasat 2 mesos que no l'he tingut, i encara li'n tinc de irregular però no tan, ara fa 4 mesos que la tinc entre 30 i 34 dies. És normal tenir-la irregular portant 6 anys tenint-la??
Pot ser que sigui alguna cosa de ovaris poliquistics, quistes.... ?

A més a més també tinc molts punts negres a la cara.
Jo sempre he sigut molt peluda des dels 3 anys que tinc pel a les cames, pero ara me m'està sortint a la panxa, la zona que puja del puvuis cap al melic i al voltant d'aquest I algun d'aquests pels em surt gruixut gairebé com el del puvuis; també en tinc algun al voltant dels murgons també gruixut.

Pot ser que tot estigui relacionat? És una qüestió hormonal? O que?

No he anat mai al ginecòleg, i no hi voldria anar.


Gràcies
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 02/02/2020 22:24

Hola!

Doncs pel que ens expliques, sí que podria estar tot relacionat. El millor seria anar al ginecòleg perquè pogués fer una valoració completa de tot plegat i determinar si tens la Síndrome d'Ovari Poliquístic que anomenes. Fer-nos un autodiagnòstic no serveix de massa, és important que sigui l'especialista que ho valori bé i t'indiqui què pots fer.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: