Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Penedès
Data: 18/01/20 00:08
Tinc un problema, hi necessito un consell.
Hola!
Tinc un problema des de fa molt de temps que m'esta pasant hi es que ja no se que fer. No se perquè m'atreuen les professores. M'enamoro fácilment, pero solament de les professores. Hi no se perquè. He intentat distreurem per no pensar-hi, hi estar per els meus estudis, pero res a funciona. Mai he tingut una relació amb cap noia, per temes personals, familiars hi per por. Sóc de tindré pocs amics, pero prefereixo quedar me a casa. No sóc de sortir molt de casa. Espero que hem pugeu donar un consell. Moltes grácies per llegir me hi pel vostre temps.
Adeú :)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2020 13:51

Hola!


Segurament té a veure amb l'atenció i l'amabilitat que et tracten, així com la seva expertesa. Les relacions entre professorat i alumnes estan prohibides. Cal que ho tinguis clar. 

Si aquestes professores t'atrauen, intenta observar quines característiques són les que t'atrauen per poder conèixer-te una mica més i saber què és el que t'agrada en les altres persones. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: