Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Ripollès
Data: 18/01/20 00:00
Hi ha perill d’embaraç?
Últimament he estat quedant amb un noi i ens hem posat molt calents, no hem follat però s’ha de dir que hem estat a punt a punt. El noi no s’ha corregut ni res però sí que s’ha de dir que hi ha hagut fregaments i els dos sense roba, també doncs es podria dir que la puntita ha estat allà al meu forat. I bé, he suposat que no hi ha perill però m’agradaria estar-ne segura.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 02/02/2020 22:32

Hola!

En principi si no hi ha hagut ejaculació ni penetració, no hi hauria d'haver risc d'embaràs. Però per no jugar-vos-la més, sempre que hi hagi contacte vulva/vagina amb penis, millor posar un preservatiu. 

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: