Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 17/01/20 23:49
Anonim.
Hola!
El cas es que tinc parella desde fa 3 anys, i bueno es la relacio perfecte pero al llit no acabem de lligar be. Almenys per la meva part, sem fa molt dificil alliberar la ment mentres estem al llit.. i penso en que no arribare o en si li estara agradant amb ell... crec que aixo es el que falla. Pero no se com
Cambiar-ho.

Moltes gracies!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 05/04/2020 22:13

Hola!

Quines coses has provat per canviar-ho?

Una cosa que et pot ajudar és focalitzar l'atenció en les teves sensacions, i potenciar els pensaments eròtics i les fantasies sexuals, ja que t'ajudaran a potenciar l'excitació i permetrà que el plaer sigui més alt i pugui produir-se també un orgasme.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: