Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Escaldes-Engordany
Data: 17/01/20 22:17
MENTS TANCADES!!! URGENT!!!!!!!
soc noia i tinc 15 anys, vaig començar a jugar al futbol fa 3 anys i s’ha convertit en la meva passió i en el que em fa continuar encara que no en tingui ganes. Ultimament a la meva escola escolto murmulls dels nois mentres em miren, al principi pensava que no anava amb mi, pero mes tard, un noi em va dir: “callate la boca PUTA MARIMACHO”. Vaig passar d’ell pero avui una amiga meva m’ha confessar de que hi ha el rumor de que soc una lesbiana marimacho i que tots els nens ho diuen a la meva esquena. No he pogut aguantar i m’he posat a plorar, perque els que ho diuen no son nens cualsevols, sino que eren molt amics meus. M’ha fet molta ràbia que a la cara molt be pero que despres em clavessin el punyal per l’esquena.
M’he “ofuscat” molt quan m’ho han dit perque ara tinc aquesta etiqueta i no m’agrada, entre d’altres, perque es mentida.
Pero en cas de que fos veritat, que passa? en aquestes altures de la vida, de veritat que encara no han obert la ment? 2020 i encara no es respecta la llibertat de cadascu? d’estimar a qui li surti dels ous?
estic farta d’aquesta merda de societat en la que vivim!
que passa, que perque una noia jugui a futbol ja ha de ser lesbiana???
OBRIU LA MENT!!!!
no puc mes, no ho aguanto😫😭😭
que faig???!!! necessito ajuda per no morir en una societat de merda i afrontar les injusticies per infinita vegada😭😭😭
EL PUTO MON ES MOLT INJUST I LA SOCIETAT TE LA MENT MOLT TANCADA
ajuda sisplaau😭😭😭
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2020 13:35

Hola!


Tens tota la raó! És curiós com el masclisme es troba a totes les edats i capes de la societat. 

Si és la teva passió, continua!! Agafa forces d'on sigui i no deixis que aquests comentaris et facin disminuir la motivació, al contrari! que et donin força per continuar entrenant i aprenent!

De fet, és probable que aquests comentaris s'expliquin per la por que podrien tenir en veure que una noia els supera en aquest aspecte tradicionalment associat als nois. Així que, endavant!


Tens tota la força d'adolescents.cat!!!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: