Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Cerdanya
Data: 17/01/20 21:26
Problemes en estudis
Hola, estic amb setmanes d’examens i com tothom estic estresada. Pro la meva mare pensa que estic masa estresada i potser hauria d’anar a un psicoleg. He deixat de dormir tantes hores, me saltat apats i no puc concentrarme en activitats extrascolars perquè no paro de pensar amb les notes. Que hen penses tu?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2020 13:25

Hola, 


Les persones que ens estimen normalment ens coneixen molt i a vegades cal fer-los cas. Si la teva mare té la sensació que se t'està escapant de les mans... potser li hauràs de fer cas. Busqueu ajuda d'un professional de la psicologia perquè et pugui orientar en organitzar el temps, les preocupacions i també la importància dels aspectes escolars. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: