Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 17/01/20 21:24
Siusplau es important i no em contesteu
Hola, primer de tot moltes gracies per el que feu per nosaltres.
El que passa es que ja us vaig fer aquesta consulta pero no veig que haguau respost aixi que la tornare a fer per si no la veu rebre.
Jo tinc novio i quan estem practicant.... El veig molt atrectiu i matrau sexualment pero el problema arriba quan parlem per watsap i menvia una foto on surt la seva cara es quan madono que el veig molt lleig i que em repugna a vegades tinc ganes de deixarlo. Nose si es normal pero crec qye en persona degut a que me lestimo no el veig lleig. Pot semblar una cosa superficial pero realment per a mi es important que una persona matraigui a banda de com a ñersona interior fisicament i estic molt oreocupada pq se que algun dia el deixare per aquest motiu. Que puc ferhi? Es normal?
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 05/04/2020 22:44

Hola!

Només tu pots saber què sents exactament per la teva parella, si t'atrau o no. Pregunta't perquè estàs amb ell, què t'aporta, si la part física és un element important per a tu, etc. La decisió final l'has de prendre tu, i has de valorar tots els factors, sent sincera amb tu mateixa i amb els teus sentiments.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: