Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 17/01/20 20:24
El pasat
No se benbe k em pasa. Fa uns anys, vaig conèixer a un amic del meu germà i doncs enserio k em vaig puto pillar per ell pro molt. Mentre ell em feia ilusions i tontejava amb mi,hem vaig enterar k tenia novia. O vaig pasar molt malament pq em sentia un objecte. Que anava al darrere de tothom. I doncs ja fa dies k menrecordo y hem fa rabia. Pk no lhe vist desde llavors i es com k li vull dir tot el k sem pasa pel cap. K faig? Com soluciono temes del pasat pk no em molestin en un futur? Tampoc tinc forma de contactar amb ell...
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 05/04/2020 12:43

Hola, 


Hi ha persones que no s'adonen del mal que fan a les altres. Això no té a veure amb tu, sinó en com ell tracta a la resta de persones. Si ho necessites, per desfogar-te, escriu en un paper tot el mal que t'ha fet i després estripa'l amb totes les teves forces i en trossets molts petits. Si tens algun espai, crema la resta de fulls, sinó llença'ls a les escombraries. 


Veuràs que et sentiràs més alliberada, 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: