Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Berguedà
Data: 17/01/20 20:13
Puc estar embaraçada?
Fa mes de 10 dies que tinc un retras de la regla pero amb la meva prella no vam arribar a fer-ho, simplement ens vam tocar i ell es va correr i despres em va fer dits a mi. Nose si puc estar embaraçada o no
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 05/04/2020 14:35

Hola!

Ja fa uns dies que ens vas fer la consulta, t'ha vingut ja la regla?

Amb la masturbació no hi ha risc d'embaràs, però si els espermatozous entren en contacte amb els teus genitals, aleshores sí que hi hauria possibilitats. Per tant, sempre que l'ejaculació es produeixi lluny de la teva vulva per evitar mals de cap. Si es produeix a les mans, renteu-vos bé les mans abans de seguir tocant-vos.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: