Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Osona
Data: 17/01/20 20:11
La tinc massa petita?
Potser aquesta xonsulta és més psicologica que de sexologia però no ho ser. El meu penis em medeix 10 cm erecte i tinc 17 anys fent 1r de Batxillerat, òbviament, això em comporta problemes d'autoestima i em fa molta vergonya despullar-me davant dels clmpanys a les dutxes. Em compadeixo una mica pq tinc un company que li passa el mateix i directament no es dutxa, ho sé perquè un dia es va atrevir i li vaig veure. El problema és que a mi s'em posa molt molt dura i l'ejaculació i tot és correcte. Però he perdut moltes oportunitats de poder perdre la virginitat per culpa d'això, em fa molta vergonya i por de no poder satisfer a la meva parella o futura persona amb la que tingui ganes de mantenir una relació sexual...
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 05/04/2020 17:22

Hola,

Pel que fa a la mida del penis, et podem dir que la normalitat va vinculada a la mitja, i la mitja catalana és de 13 cm en erecció. Un penis considerat "normal" és a partir dels 8 cm en erecció. Per tant, 10 cm de llarg està dins la normalitat segons les estadístiques. 

D'altra banda, el plaer de la teva parella no dependrà de la teva mida de penis, serà més important que preguntis vulguis aprendre què li agrada i de quina manera li agrada sentir plaer.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: