Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 17/01/20 20:01
Somnis inabastables
Bon dia, fa 1 añ que vull ser actriu, sóc menor per tant necessito el permis dels meus pares (no tinc problema amb aixó pero em fa molta vergonya preguntar si puc fer un càsting) total jo sóc una persona amb talent per l'actuació (m'ho diuen constantment) però porto ulleres i no me vull ficar lentilles perquè estic més lletja sense ulleres. Dic lo de les ulleres pq es complicat que t'agafin en un casting si portes ulleres. Gràcies pel temps
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 17:28

Hola!


Doncs pel que ens expliques, l'única complicació és la teva inseguretat per no portar ulleres. Hauràs de convertir-te en un personatge que està segura del seu físic (amb lentilles o amb ulleres). Treballa aquest aspecte i veuràs com podràs fer tots els càstings que et proposes! ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: