Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Baix Llobregat
Data: 17/01/20 19:59
No ser que fer, ni si es necessari anar a un psicòleg.
Fa un temps que em sento com desanimada i distant, quan va començar l’institut (4t d’ESO) em vaig començar a tallar de tant en tant, quan tenía alguna cristi o en sentia malament, o a vegades sense cap motiu, encara hi segueixo en el tema i aquesta setmana he començat a vomitar el que menjava, no m’agrada menjar davant de la gent (no em sento cómode). Crec que començo a tenir un problema, els meus pares no saben res, mai he anat a un psicòleg i no se si es necesari que hi vagi. Porto un temps molt estresada sense motiu i avui a clase m’ha donat una mena d’atac d’ansietat, pero no ho se segur perque no em puc autodiagnosticar. Necesito ajuda i no se com demanar-la. (M’he donat compte que porto autolesionant-me tota la meva vida amb esgarrapades... fins ara creia que era normal)
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 17:27

Hola!


Doncs potser ha arribat l'hora que siguis sincera amb la teva família i els demanis ajuda. Demana'ls ajuda per anar a un psicòleg o psicòloga que et pugui ajudar. Portes molt temps aguantant aquesta situació i t'aniria bé trobar el suport d'una professional.


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: