Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Segrià
Data: 17/01/20 19:54
Problema
Porto uns Quants mesos que no se el k em passa tots els nois que m'han agradat man rebutjat I a sobre ho han fet d'una manera que em da fer molt de mal I em van dir que estava plana I ara crec que tinc una obsesio amb aquest tema I a sobre els amics que creia que no em deixarien mai prefereixen estar amb altres persones , a sobre em sento amb el meu ex-milloramic I ho passo molt malament I estic enamorada d'una persona que els hi va darrere a totes. Esque simplement el que demano es ser feliç, sense cap noi no res I a sobre tot aixo de que em diuen que estic plana mafectat moltisim I ara no m'estimo gens no se que fer ja estic perduda soc tant mala persona per mereixem aixo?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 17:23

Hola!


A vegades les persones són molt cruels i no s'adonen del mal que fan a les altres amb les seves paraules. Centra't en la teva família i en les persone que realment et valoren per com ets. Veuràs com mica en mica sabràs detectar aquelles persones que estan amb tu per la teva manera d ser i no pel teu físic. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: