Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 17/01/20 19:52
Amigues falses
A beure tinc una amiga que, aquesta dies hi ha gent que es fica amb ella (però no d'una manera exagerada) total, sempre va amb la meva millor amiga al pati i cuant li interesa va amb mi el cas és que aquesta setmana la meva millor amiga ha faltat a l'institut i llavors la nena aquesta ve amb mi. Em va explicar que es tallava als canells, em vaig sentir identificada pq jo també hu feia Y encara q no li vaig dir q jo tb hu feia em sentia més conectada amb ella. El cas és que avui ha vingut a l'insti la meva millor amiga i com sempre s'han enganxat com unes lapes. En el mateix grup d'amigues (que som set) hu estem passant malament pq una que fa unes setmanes era amiga nostra ha marxat amb les popus i estem tristes de perdre una amiga. Peeero en el grup d'amigues les que queden apart de les altres dues, seríem 5 total q totes pensem que és una falsa. El cas és que jo q m'he passarà al seu costat tota la setmana com una estupida va i ni m'ho agraeix
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 17:21

Hola!

Doncs potser et toca parlar-ho amb elles i sincerar-te, no trobes?

Ens han venut la idea que només podem ser "millor amiga" d'una persona i això és mentida!! És important tenir més d'una persona a qui considerem amiga i amb qui ens ve de gust passar-hi l'estona ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico


Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: