Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Tarragonès
Data: 17/01/20 19:49
Pastilla
Vaig anar al ginecoleg I em v trobar un quiste ovaric, en va recetar una pastilla que aturava la regla ja que jo la tenía molt, pero que molt irregular, pero es que ara ja no em vé tant, si en vé a vegades soc un catarata i a tres vegades em dura un día, aixo em preocupa ara m'estic prenent la pastilla cada día (nom de la pastilla: edelsine)
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 04/04/2020 22:46

Hola!

La medicació que prens són anticonceptius hormonals. Quan prenem aquest tipus de medicació deixem de tenir la menstruació com a tal, ja que no hi ha ovulació, i el sagnat que experimentes no és ben bé la regla. El més recomanable seria que comentessis tots aquests dubtes amb la llevadora o el ginecòleg que et va atendre, per veure si està funcionant correctament, si s'ha de fer algun canvi, etc.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: