Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Berguedà
Data: 17/01/20 19:49
ESTIC PERDUDA
Hola bon dia,
He estat durant 6 mesos amb el meu ex, i hem estat genial i tot, però jo molts cops no tenia ganes de quedar i preferia fer altres coses. Ell va arribar un dia, el dia 1 de gener a les 8 del mati, que es va cansar i em va enviar un whatsapp deixant-me i dient-me que necesitava veurem meu i també era culpa de la distància (estàvem a 20 min).
Aquests dies ho he passat fatal, i m’he adonat que no valores el que tens fins que ho perds i em sento fatal, es per això que em vaig adonar que volia estat amb ell i la setmana passada li vaig dir per whats i em va dir que ara ja no volia res i que segur que trobaria a algu millor que ell. Em va fer molt mal la seva resposta, perquè jo no vui a ningú mes que no sigui ell.
Ara mateix estic fatal i no paro de menjar-me el cap. Nose si obrir-lo i dir-li per quedar un dia i parlar-ho cara a cara, però potser pensarà que soc pesada. A part, que tinc la intuïció que per cap d’any es va liar amb algu perquè es el dia em va deixar i a les 8 del mati... i nose em fa pensar que està coneixent a algu altre.
Jo lastimo moltissim i vui estar amb ell, pero nose que fer.
Gràcies! Espero la vostre resposta.
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 17:19

Hola!


A vegades costa acceptar que una persona no vol estar amb nosaltres i fa que la valorem molt més. Si tu ja tenies motius per no estar amb ell... potser és una bona solució, no trobes? centra't en els dubtes que tenies, en que no sempre et venia de gust. Accepta la seva decisió i mica en mica veuràs que et sentiràs millor...

Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: