Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 17/01/20 19:45
COM ES TOCA A UN NOI?
Hola, la meva consulta es per aveure si em podeu ajudar a entendre com s'ha de fer a l'hora de tocar a un noi, mai he arribat a fer-ho pero en tinc ganes ja que si et toquen a tu després esta be tocar al altre també. El que pasa es que no se com fer-ho i avans de fer-ho malament (a ningú li agrada que el/la toquin i dongui de tot menys plaer) donsc vull aprofitar el consultori a veure si m'ho podeu aclarar i paro de quedarme amb les ganes. Moltes gràcies i espero que em pogeu ajudar.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 04/04/2020 22:35

Hola!

Una manera de saber com fer-ho és preguntant-li a la persona amb la qual estàs com li agrada que li facin, o que et vagi guiant mentre tu el vas estimulant. Generalment la masturbació masculina consisteix a estimular el penis, amb un moviment de "puja i baixa", però també pots estimular els testicles i tota la resta del cos. Sabràs si ho estàs fent bé, per com reacciona la persona amb la qual estàs i per si li preguntes, amb el feedback que et vagi donant. 

Pensa que ningú neix ensenyat!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: