Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Montsià
Data: 17/01/20 19:40
NO SE QUE FER
Avui ha fet un mes des de que em vaig enamorar. Ell tenia nòvia però ella tenia problemes de confiança i sempre estava celosa. La qüestió és que ell i jo des de principi de curs que som super amics, sempre hem tingut molta química i de part dels dos es veia que volíem ser més que amics. Un dia una companya de classe li va dir a la novia d'ell (que fa un curs més) que a classe sempre ens miravem, reiem i parlavem junts, també deia que ens explicavem tots els secrets. Un dia mentre ell jugava a futbol aquesta companya li va guardar el mòbil, ella li va donar el mòbil a la seva nòvia i ella va mirar tota la nostra conversa on va poder veure que parlavem tots els dies. A partir d'aquell dia li va dir a ell que no volia que parles més amb mi i vam començar a parlar en secret. Sempre que ella li preguntava si parlavem, ell li jurava que no. Al cap d'uns dies li vaig dir a ell que no em sentia cómoda enganyant a tothom, inclús a les meves amigues, que ell tenia nòvia i jo no volia lios. Ell li va dir a ella i vam continuar parlant. La seva nòvia i les seves amigues sempre em miraven malament pels passadissos. Avui com ja he dit feia un més que m'havia pillat d'ell, i m'he pintat al braç i a tot arreu el seu "apodo". Quan parlavem per WhatsApp, m'estava preguntant què portava al braç aquest matí i jo li he dit això que feia un més que m'agradava el meu crush. Ell s'ha posat molt pesat preguntant-me que qui era, i jo com una tonta li he deixat fer-me 4 preguntes. Ha sabut que anava a la seva classe i després m'ha preguntat si el seu nom portava la lletra "j", que ell es l'únic que la porta. Jo li he dit que li diria al final del dia, per tindre més temps per pensar. Quan ho estava parlant amb les meves amigues, m'han dit que ell els-ho havia dit a una d'elles que la seva nòvia l'havia deixat. L'havia deixat no per qualsevol cosa, l'havia deixat per MI! Es veu que feia uns dies que ella li deia que la deixaria per mi perquè jo sóc "perfecta". Un altre dels problemes és que a classe, una mestra ahir ens va veure "barallant-nos" però carinyosament, i va dir super fort que nosaltres dos pronte seriem novios. La companya de la que t'he parlat al principi li va dir a la seva nòvia el que havia dit la professora, i ella és va posar encara més envejosa. Així com que ella insistia en que nosaltres dos teniem algo (que tecnicament no), l'ha deixat.

Que és suposa que he de fer, dir-li per WhatsApp que m'agrada un noi que va a la seva classe i porta la lletra "j", o dir-li que no?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 17:03

Hola!


Si tots dos us agradeu i ara ell no té parella, quin és el problema?


Endavant!!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: