Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Alt Camp
Data: 17/01/20 01:03
No m'estimo
Fa anys que no m'agrada el meu cos i no se que fer per canviar-ho. He provat de fer esport i seguir una dieta mes saludable pero me'n he adonat que el problema el tinc al cap. Quasi que els hi duplico el tamany a les nenes de la meva edat i ademes cap nen es fixa amb mi (se que sona com una cria) i aixo m'enfonsa encara mes. Es com un pou sense fons i cada cop que em miro al mirall em trobo mes defectes. Que puc fer? (Siusplau, no em digueu: mira't les coses que tagraden, apren-te a estimar.., i tal tal tal).
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 17:06

Hola!


Doncs si aquests consells ja no et funcionen, potser t'aniria bé l'ajuda d'alguna persona especialista en psicologia. Comenta-ho a la teva família i demana'ls ajuda per anar a un psicòleg/a


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: