Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Selva
Data: 16/01/20 16:20
Autoestima i paranoies
Hola, sóc un noi molt obsessiu. M’ho pregunto tot i sempre busco la perfecció en els meus objectius (no vol dir que em cregui perfecte). Per tant, sempre crec que puc fer més. Diria que això ve enllaçat en que m’importa molt l’opinió dels altres, sempre donc mil voltes al que el diuen, i d’aquí venen les paranoies: que si aquell nen que m’ha agafat el mòbil m’ha hackejat el compte, que si jo li he fet a ell...
Que si aquests m’estan criticant, que si em fan un sticker a Whatsapp... A més, sóc molt indecís amb tot.

De vegades per culpa de tot això no disfruto bastants moments al 100%. Espero que em doneu una resposta, gràcies!
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 17:09

Hola!


En alguns moments és natural que sentim desconfiança, però també hauries de trobar aquelles persones amb qui et sents còmode per explicar-los com et sents. Pensa i busca una o dues persones amb qui et puguis sincerar... és suficient per treballar la confiança en els altres ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: