Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 16/01/20 15:24
Lesio
Hola, fa mes o menys un mes hem van trobar una lesio al genoll dret, aquesta lesio tracte de que tinc el cartileg mes prim que la gent normal. Faig esport d’alta competicio i tinc dolor dia si i dia també. M’ha tret instagram perque em ralla veure com la gent pot fer les seves coses habitulas i jo no. També mesta afectant en que quan intento entrenar em rallo perque no puc entrenar al 100% o com a mi magradaria. Sabíeu algu que podria fer per acceptar millor la meva lesio? Per si no ho he dit es permanent, es ha dir, que no es pot curar ni operar ni res de res
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 17:11

Hola, 


Des d'aquí és complicat poder-te assessorar... Et recomanem que ho parlis amb els professionals que t'estan portant (metges, entrenadors, fisioterapeutes...) i si cal, busquis ajuda psicològica per assumir aquest canvi en les teves perspectives de futur.


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: