Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Garraf
Data: 15/01/20 23:12
Bullying a batxillerat nocturn
Hi ha una noia a classe que esta intentant posar-me tota la classe en contra, foten merda, dient que soc una falsa, etc. El cas es que jo intento ajudar a tothom i m’he fotut una hostia.
Ara no sé qué fer, on anar, ni res. Tinc ganes de quedar-me a casa i no sortir mai mes, i els telf contra bullying no m’atenen perque soc major d’edat. AJUDA
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 16:25

Hola!


Intenta parlar-ho amb algun professor o professora que et pugui orientar. També pots provar de parlar amb algunes persones de la classe amb qui et sentis prou còmode per explicar el que estàs vivint. Veuràs que si ho vas explicant, trobaràs persones disposades a ajudar-te. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: