Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Urgell
Data: 15/01/20 23:06
Picors
Desde fa una semana que em pica molt la part exterior de la vulva i ns que fer.
No e practicat sexe ni res daquest tipus, pero he buscat per interent i he vist que pot ser pel sabo que utilitzo per les parts intimes, per la roba que es massa ajustada o no es de cotó o infecció. Tinc por de que sigui una infecció i sigui algo greu però tampoc se com sabero.
- Com podria fer per evitar tenir picors?
- Que faig malament?
Gracies adolescents.cat
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 04/04/2020 21:59

Hola!

Si segueixes amb picors a la vulva, el més recomanable seria que anessis al metge perquè pogués valorar-ho i donar-te tractament en cas que fos necessari.

Doncs tu mateixa has comentat alguns elements que ens poden ajudar a prevenir infeccions i picors: utilitzar roba interior de cotó, no dur roba massa ajustada, no utilitzar sabons, evitar quedar amb el banyador mullat molta estona...

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: