Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 15/01/20 22:23
Sociabilitat
Hola, s'em donen bastant malament les relacions socials i parlar amb gent, soc molt callada i normalment no tinc res a dir, visc en el meu mon. Tinc amics i em porto be amb tots, pero mai se que dir i sempre es queda aquell silenci incomode quan intento mantenir una conversacio. Tambe soc bastant rareta i no magrada ni abraçar ni busco liarme amb ningu com fan els altres de la meva edat. Es possible que hagi desarollat algun tipos d'autisme o alguna cosa semblant?
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 04/04/2020 16:19

Hola!


L'autisme és un trastorn del desenvolupament i això vol dir que és des del naixement, que no es pot "desenvolupar". 

Pel que expliques sembla que ets força independent i sense gaires necessitats socials. Si tu ets feliç i no notes malestar, no hi ha cap problema! Són característiques de personalitat i cal aprendre a acceptar-les totes!


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: