Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Bages
Data: 15/01/20 20:41
Nose que fer
El que a mi em pasa es que totes les meves amigues i tal ya es masturben i els hi encanta en canvi jo ho he fet forçes cops i no acabu de trobarli el plaer. Realment ho faig perque jo vull no perque totes les meves amigues ho fasin ni res realment vull experimentar i saber que com se sent un orgasme. Com em podrieu ajudar? Que em recomaneu que fasi? Poder es que no ho de fer prou be, nideaa.
Cristina Albó
Cristina Albó
Data: 04/04/2020 01:25

Hola, 

És important que quan us masturbeu tingueu ben alineat el vostre cos, cap i emocions estiguin focalitzades en el passar-ho bé i el conèixer-se.

Et recomanem que en primer lloc puguis observar amb calma la teva vulva, que ubiquis cadascuna de les seves parts i que una vegada et coneguis a la perfecció a nivell visual, aleshore spuguis passar a l'exploració tàctil. 

T'adjuntem un vídeo on s'expiquen diferents tècniques per a estimular la zona del clítoris.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: